fbpx

DROPSHIPPING

 

 

DROPSHIPPING – alle kan være med!

 

Dropshipping er en detailhandelsmetode, hvorpå man samarbejder med en tredjepart, om at sende varer ud til ens kunder. 

 

Hvad er dropshipping?

 

Dropshipping er godt, til at mindske lager- og produktionsomkostninger, og giver dig mulighed for at koncentrere dig om de dele af din forretning, du synes er mest spændende. 

 

Ved en dropshippingløsning indgår du i et samarbejde, med en leverandør som varetager opgaven med producere, indkøbe og levere dine varer ud til dine kunder i dit navn, så kunden ikke kan se at varen ikke er sendt direkte fra dig.

 

Hvordan fungere dropshipping ved Plakat Partner?

 

Med en dropshippingaftale hos Plakat Partner, får du tid til at gøre det som du er bedst til – at designe og sælge plakater.

Plakat Partner er en del af Skejby Trykkeri, og har stor erfaring indenfor den grafiske branche. Gennem 10 år har vi leveret tryksager til både ind- og udland. 

Med en simpel integration på din plakatshop, vil dine kunders ordre automatisk blive produceret, pakket og afsendt, alt sammen hos os, men i dit navn. Vi er meget omhyggelige og producerer i højeste kvalitet, så dine kunder altid er tilfredse. 

 

Hvad er fordelene ved dropshipping?

 

Som dropshippingkunde hos Plakat Partner er du altid garanteret høj kvalitet, hvad enten det er maskinen det er trykt på, papiret eller indpakningen. Desuden vil dine produkter altid blive pakket ind, så de tager sig bedst ud, enten med et touch af dig i form af et visitkort, klistermærke eller takkekort. Og med vores nøje udvalgte bæredygtig, genanvendelig- og bionedbrydelig emaballage, sikrer vi en elegant emballering af dine produkter.

Der er ingen økonomiske ulemper ved at starte en dropshippingaftale med Plakat Partner. Integrationen er gratis og vi sidder altid klar ved telefonen, hvis der skulle opstå spørgsmål, som kræver vores opmærksomhed.  

 

Læs mere om fordelene her.

 

Hvad koster dropshipping hos Plakat Partner?

 

Der er ingen størrer omkostninger eller skjulte gebyrer som dropshippingkunde ved Plakat Partner. Vi har skåret ind til benet, og har sørget for at det er let at komme igang. Med vores integration til din plakatshop, kan du komme i gang med det samme. 

 

Sammen kan vi gøre en forskel!

 

Dropshipping er kommet for at blive. Med udgangspunkt i din virksomhed kan dropshipping være med til at vækste og udvikle din virksomhed, da du gennem en dropshippingløsning er fritaget for omkostninger til lager, produktion og forsendelse. Det er med til at frigive tid til at designe plakater og sælge dem, samt udvikle forretningen. 

 

Kom igang idag og blive en del af vores dropshippingløsning. Vi glæder os til at producere, pakke og levere til dine kunder i dit navn. 

 

Plakat Partner