fbpx

BÆREDYGTIGHED OG MILJØ

Bæredygtighed og miljø i fokus

Hos Plakat Partner har vi brugt lang tid på at finde den helt rigtige løsning, når det kommer til bæredygtighed og miljøet. Det kommer til udtryk i hele processen, og sikrer at vores kunder med god samvittighed kan lade Plakat Partner producere og leverer deres plakater for dem.

Hvad gør Plakat Partner for miljøet?

Hos Plakat Partner har vi nøje udvalgt materialer, som er med til at sikre både det flotteste resultat og samtidig er godt for miljøet. 

Vi producere på FSC- certificeret papir, pakker ind i genanvendeligt silkepapir, æskerne til forsendelse er også i FSC-certificeret papir og kassefyldet er bionedbrydeligt.

Hvad betyder det for dig og dine plakater?

Hos Plakat Partner har vi tænkt over hvilke bæredygtige metoder og materialer, der giver mening for både kunder og os selv. 

Vi printer på FSC-certificeret papir, hvilket sikrer at for hvert træ der fældes, plantes der to nye. Desuden gør vi alt for at minimere papirspild i vores daglige produktion. Alle plakater pakkes ind i genanvendeligt silkepapir. Herefter pakkes plakaterne i FSC-certificerede kasser, som fyldes med bionedbrydeligt kassefyld, som er stødabsorberende og beskytter plakaterne. 

 

Pakker med omtanke

Vores levering er CO2 kompenseret, hvilket betyder at vi sender “pakker med omtanke” i samarbejde med Postnord. Du kan læse mere om det her.

Ved at bruge os som din dropshipping partner er du også med til at sikre miljøet for en unødvendig fragt tur, da vi sørger for alt lige fra produktionen og op til leveringen til din kunde. Du kan derfor sikre dig at dine plakater sætter det mindst mulige aftryk på miljøet!

– Plakat Partner