fbpx

HAHNEMÜHLE

Hvad er Hahnemühle?

Hahnemühle er en papirproducent med rødder helt tilbage til 1584. En producent som har en fantastisk historie og know how i hvordan man laver noget af det bedste papir på markedet.

 

Hahnemühle papir

Hos Plakat Partner kan du få produceret dine design på Hahnemühle Studio Enhanced 210 Mat. Et alsidigt papir som bringer dine design og motiver til live. Hahnemühle studio Enhanced 210 Mat har en glat overfladestruktur samt en mat finish. Det er med til at give ens plakat et skarpt udtryk hvor farverne står frem på den bedst tænkelige måde. 

 

Hvad er Hahnemühle papir?

Hahnemühle Studio Enhanced Mat 210 er en-sidet syrefrit og vegansk, lavet på 100% cellulose. Papiret er hurtigtørrende, hvilket gør det let at håndtere – både før og efter produktion af plakaten. 

 

Til hvilke projekter kan man bruge Hahnemühle Studio Enhanced Mat 210

Hahnemühle Studio Enhanced 210 Mat er et alsidigt papir. Det kan bruges til mange forskellige formater og anvendelser af det. Det er især godt til plakater, fotografier, udstilling, portrætbilleder eller art deco print. Mulighederne er utallige hvilket gør det til et fantastisk produkt for dig at trykke på og for dine kunder at nyde hjemme på væggene. 

 

Hanhemühle vs. HP 235g Satin fotopapir semigloss

Hahnemühle er syrefrit og cellulosebaseret modsat vores fotopapir fra HP 235g Satin fotopapir semigloss, som er FSC-certificeret og derfor bæredygtigt. 

Begge slags papir er af utrolig god kvalitet, og dine plakater og designs er uanset dit valg, sikret et flot resultat når det kommer til finish.

Vi forhandler alt vores papir gennem anerkendte danske forhandlere. Se vores priser på Hahnemühle her.

– Plakat Partner