fbpx

BLIV KLÆDT PÅ TIL AT STARTE DIN EGEN PLAKATSHOP SOM SELVSTÆNDIG

En trin for trin guide til at blive selvstændig plakatshopejer!

Går du rundt med en designer i maven? Har du en drøm om at starte din egen plakatshop? Kan du svare ja til disse to spørgsmål, så læs videre!

For hvad skal der egentlig til for at for at starte din egen plakatshop og blive selvstændig? Det vil vi prøve at hjælpe med i dette blogindlæg. Trin for trin vil vi gennemgå hvad der skal til for at du kan starte med at sælge dine designs og illustrationer.

Gør dit forarbejde

Har du tanker om at blive selvstændig og starte en plakatshop med henblik på at skalere op? Eller du interesseret i at din drøm om en plakatshop skal eksistere på hobbyniveau? Gør op med dig selv, hvad du forventer og hvad dine fremtidsdrømme er. Når dette er på plads, er du klar til at begynde på din forretningsplan. 

Lav din egen forretningsplan

En forretningsplan, er den røde tråd som du trækker igennem hele din forretning. Den rummer alt lige fra idé, segmenter og salgskanaler til hvem der evt. kan hjælpe dig på din vej frem til at blive selvstændig med din egen plakatshop og skabe success. 

Der findes utallige guides til at lave en god forretningsplan, check evt. denne her ud fra virksomhedsguiden.dk, som hjælper dig med at lave en udførlig forretningsplan.

Økonomi 

Husk på at der kan være udgifter forbundet med at starte op som selvstændig. Det kan være alt fra køb af materiale, køb af domæne til hjemmeside, etablering af webshop og mange andre etableringsomkostninger. 

Sørg for at lægge et etableringsbudget, og få styr på hvilke udgifter du kommer til at have. 

Selskabstype

Bliv fortrolig med de forskellige selskabstyper. Skal du have en virksomhed eller et selskab? For at blive selvstændig med din egen plakatshop kan det være en god idé at starte som en enkeltmandsvirksomhed (EVS). Det kræver ikke nogen startkapital eller stiftelsesgebyrer, og er derfor ideel til en selvstændig plakatshop. 

Husk at der skal holdes regnskab!

Når du er selvstændig og har en virksomhed, er det vigtigt at du holder regnskab. 

Du skal løbende holde styr på indtægter og udgifter, samt indberette moms og skat til skattevæsenet! Man er nemlig forpligtet til regelmæssigt at gøre dette ifølge bogføringsloven. Her skal du samtidig også huske at lave et årsregnskab! 

Dette kan godt være en stor mundfuld, derfor kan det være en god ide, at få hjælp fra en professionel bogholder. 

Hvad med forsikringer?

Husk at undersøge hvilke forsikringer der gælder, for lige netop din forretning. Hvis du som selvstændig plakatshop ejer, kun er dig i virksomheden, er der som udgangspunkt ikke nogen forsikringer. Det er altid en god ide at være sikker, så få rådgivning hos et eller flere forsikringsselskaber og bliv klædt godt på. 

Hvad kan vi gøre for dig?

Her hos Plakat Partner er vi fokuseret på glade og tilfredse kunder. Vi producere, pakker og leverer for mange tilfredse selvstændige plakatshopejere. 

Vi ved lige præcis hvad der skal til, for at din plakatshop kan blive en success, uden at du skal stå med lager-, pakke- og leveringsomkostninger. Alt sammen helt uden skjulte omkostninger, gebyrer og dyre fragtpriser. 

Lad os hjælpe dig igang! Vi kan tilbyde en fuld løsning hvor vi sammen med dig skaber en online identitet. Dette indeholder alt fra oprettelse af selskab/virksomhed, hjemmeside og webshop som er integreret med vores dropshippingløsning – som du kan læse meget mere om lige her

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om hvad vi kan gøre for dig og dine drømme om at blive selvstændig plakatshopejer? Så lad os tage en snak om dine muligheder! 

Du kan kontakte os på: 

T: +45 31 77 76 47                                                                                                                     Mail: kontakt@plakatpartner.dk

Vi ser frem til være med på din rejse!

 

Plakat Partner