fbpx

Digitale løsninger

Plakatpartner er blevet til Nemprint. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig samt vores priser ved at klikke på nedenstående link.

Sammen skaber vi din online identitet

Flotte plakater sælger ikke sig selv, desværre. Derfor er det i dag vigtigere end nogensinde før at skabe opmærksomhed om sine produkter. Vi kan hjælpe dig med at ramme din målgruppe på de helt rette sociale medier og lede dem ind på en indbydende webshop.

Hjemmeside

En flot hjemmeside er afgørende for om du fremstår som en professionel virksomhed eller ej. En hjemmeside skal skabe tryghed og skal være nem at navigere rundt i uanset om man besøger den fra mobil eller computer. Samtidig skal den skabe inspiration og lyst til køb hos din kunde. Denne er en balancegang som kan være svær at ramme. Derfor kan vi hjælpe dig med at lave en hjemmeside som dækker alle dine behov, men vigtigst af alt dine kunders behov. 

Webshop

Der er utroligt mange faktorer der skal spille for at din webshop kan skabe de salg som dine plakater har potentiale til. Disse faktorer afhænger også af, hvem din målgruppe er. I grove træk skal din webshop have en hurtig loadinghastighed, være responsiv, have en overskuelig navigation og have en ordreflow der giver mening. Dette er lettere sagt en gjort. Derfor tilbyder vi at hjælpe dig, så du fra start har en webshop der lever op til alle forventninger din målgruppe har. 

Facebook & Instagram Ads

Med mange konkurrenter på markedet, betyder markedsføring alverden for at din målgruppe i første omgang opdager din virksomhed, men også løbende bliver gjort opmærksom på du eksisterer. Markedsføring på Facebook og Instagram kan være yderst effektivt, hvis man ved hvordan det bruges. Vi hjælper dig med at skabe det helt rigtige content og få det formidlet til din målgruppe, så du bruger dine markedsføringskroner så effektivt som muligt. 

Er du interesseret i en fuld digital løsning med dropshipping?

Er du nysgerrig på om en fuld digital løsning med dropshipping kunne være noget for dig? Eller er du måske allerede klar til at komme i gang? Uanset vil vi meget gerne høre fra dig. Udfyld formularen herunder, og vil vil tage kontakt hurtigst muligt.

13 + 15 =

FAQ’s

Hvad er forskellen på en hjemmeside og en webshop?

Den eneste forskel på en hjemmeside og en webshop er, at det vil være muligt at købe og betale for produkter direkte på en webshop.
En hjemmeside ville man vælge, hvis du ønsker at bruge siden som et udstillingvindue, inspiration eller en side man kan tage i mod bestilling på. 
I denne branche tilbyder de fleste salg direkte fra hjemmesiden, hvorfor man får opsat en webshop. Denne sætter vi op med de produkter der skal tilbydes, i de størrelser der ønskes samt et købsflow med intergreret bestlings- og fragtsystem. 

Hvilke systemer kan i lave min hjemmeside/webshop i?

Hjemmesider uden webshops laver vi udelukkende i WordPress. Her er der mulgihed for at rykke rundt på tingene, så det bliver prøcis som du ønsker. 
Webshops laves i enten Shopify eller WooCommerce. Kontakt os for at høre mere om fordele og ulemper ved hvert enkelte system. 

Hvorfor markedsføring på Facebook og Instagram?

Hvilke medier man ønsker at markedsføre sig på er selvfølgelig meget individuelt afhængig af målgruppen. Vores erfaringer viser dog, at mange bruger tid på at surfe og søge inspiration på disse 2 platforme. Derudover er der høj konkurrence på google, hvilket for små og mellemstore virksomheder kan kræve høje budgetter for at kunne opnå en tilfresstillende placering på søgninger.
Facebook og instagram er utroligt gode medier til at skabe opmærksomhed om et behov fra kunde. Samtidig er de bedste medier til at kunne vise noget visuelt. 

Skal jeg selv tage billeder af mine plakater?

Vi har nogle værktøjer til  at kunne vise dine plakater i ramme samt i rum som stue og sorveværelse uden vi behøver sætte en stor fotosession op. Det kommer selvfølgelig meget an på behovet, men vi finder altid frem til den rette løsning for dig. 

Hvad koster det?

Vi har ingen faste priser på hverken hjemmeside- og webshopopbygning og markedsføring. Dette er en vurdering vi tager efter nogle møder med jer, hvor vi når frem til hvad jeres behov er. Vi ønsker kun i klarer jer godt, da dette er lig med vores succes. Derfor vil du altid få rigtig god kvalitet og arbejdstid for pengene når du handler med os.