fbpx

Dropshipping

Plakatpartner er blevet til Nemprint. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig samt vores priser ved at klikke på nedenstående link.

Dropshipping? Den var ny

Dropshipping – et nyere begreb som ikke alle har stiftet bekendtskab med endnu. Dog er det kommet for at blive.

I alt sin enkelthed går dropshipping hos Plakat Partner ud på, at du står for design og salg af plakater, hvorfra vi tager over.  Med en integration på din plakatshop, vil vi hver gang du sælger en plakat, producerer denne i højeste kvalitet på egen maskine. Herefter pakker vi og sender den direkte til kunden i dit navn.

Med en dropshipping aftale hos os, slipper du for alt det kedelige (og ikke mindst dyre) i at holde styr på lager, emballage, pakning og dyre fragtpriser.

Brug tiden på det du er bedst til – så klarer vi resten for dig!

 

Med en dropshipping aftale hos Plakat Partner er du altid garanteret disse ting

Altid høj kvalitet

Vi giver garanti for plakater i højeste kvalitet – hver gang. Vi producerer alle plakater på vores spritnye HP Design Jet Z9+ storformatsprinter med 9-farver, som giver et knivskarpt billede. Derudover bliver alle plakater produceret på enten FSC-certificeret 235g semigloss satin fotopapir fra HP eller 210g mat Studio Enhanced fra Hahnemühle.

Nem integration med din webshop

Din plakatshop integreres nemt og sikkert i vores dropshippingløsning, så dine bestillinger automatisk sendes til os uden du behøver røre en finger. På den måde kan vi levere dine plakater endnu hurtigere til dine kunder end tidligere muligt.

Emballage med et touch af dig

Vi har brugt mange ressourcer på at finde den helt rigtige emballage, som beskytter dine plakater på en elegant måde – alt sammen i bæredygtig, genanvendelig og bionedbrydelig indpakning. Desuden har du mulighed for at ligge et lille klistermærke, visitkort, takkekort eller helt fjerde med. Produceres det vedlagte materiale ved os, gør vi det ganske gratis.

Personlig betjening – også i weekender

Har du brug for hurtigt svar på et spørgsmål, en ordre med specielle krav eller bare en hurtig snak, så er vi på telefonen hele tiden. Vi kører ikke med faste mail eller telefontider, så du er velkommen til at kontakte os på (næsten) alle døgnets 24 timer, alle dage på ugen.

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på, om dropshipping er noget for dig? Eller er du måske allerede klar til at komme i gang? Uanset vil vi meget gerne høre fra dig. Udfyld formularen herunder, og vil vil tage kontakt hurtigst muligt.

6 + 10 =

FAQ’s

Hvorfor bør jeg vælge dropshipping?

Dropshipping

Klart den optimale løsning for vores kunder og deres plakatshop. Det er på grund af det i sidste ende er målt på omkostninger og tid, og derfor bedst kan betale sig for nystartede, mindre-, eller mellemstore plakatshops

Med denne dropshippingløsning slipper du for at skulle sende dine filer til tryk eller helt selv at stå for produktionen. Derudover skal du ikke holde lager, indkøbe emballage og fragte dine plakater ud til dine kunder.

Med en dropshippingløsning er du derfor aldrig afhængig af at være det rette sted på rette tidspunkt og du får derfor mere tid til alt det sjove. Alt dette kan vi tilbyde til yderst favorable priser. Læs mere og kom i gang her.

Hvad koster det at komme i gang?

Start idag og kom godt igang – helt omkostningsfrit

Det er gratis at blive oprettet som dropshippingkunde hos Plakat Partner.

Det eneste du betaler for, er de plakater du sælger på din webshops, som vi producerer og sender til din kunde.

Vi har heller ingen binding, hvis du mod al forventning skulle være utilfreds med samarbejdet.

Hvilken type papir trykkes der på?

Den flotte finish – det rigtige papir

Vores mest populære papir til plakater er FSC-certificeret 235g mat satin fotopapir. Dette papir har vi valgt, da det har den helt rette tykkelse, giver de skarpeste farver og lever op til vores miljøkrav.

Dette papir benyttes som standard i vores dropshippingløsning og ved bestilling af større mængder plakater gennem plakatshoppen.

Ved bestilling af større mængder, er det også muligt at få plakaterne trykt på klassisk ubestrøget offset-papir eller bestrøget silk-papir i forskellige gramvægte. Skriv til os for at høre om de forskellige muligheder.

Nu også muligt at få trykt på Hahnemühle 210g mat

Hvordan og hvor hurtigt leveres plakaten?

Direkte til din plakatshop eller kunden

Så snart du får en bestilling gennem dropshipping producerer vi plakaten, pakker den og sender den direkte til din kunde. Vi tilbyder levering med GLS, DAO og Postnord. Alle plakater leveres indenfor 1-2 hverdage.

Selve indpakning foregår ved at vi ruller plakaten ind i beskyttende silkepapir af 100% genbrugspapir. Herefter påsætter vi et klistermærke af 100% genbrugspapir, for til sidst at lægge den i vores flotte FSC-certificerede plakatæske. Denne bliver fyldt med bionedbrydeligt kassefyld, som er stødabsorberende og beskytter hele vejen gennem transporten. 

Er der reklamationsret?

Hvem har ansvaret?

Vi bærer selvfølgelig ansvaret hvis plakaten er blevet beskadiget under transport eller andre fejl skulle være sket.

Vores ønske er at din kunde bliver tilfreds og du ligeså.

Hvordan betaler jeg?

Let og sikker betaling

Som dropshippingkunde bliver du faktureret en gang månedligt.

Dog vil der ved større bestillinger i din plakatshop, blive sendt en faktura umiddelbart efter levering. 

Du får en samlet oversigt over det du har købt ved os i denne periode samt vores bankoplysninger til betaling via bankoverførsel.

Al betaling sker via bankoverførsel.