fbpx

Vi er Plakat Partner

Plakat Partner er stolte af at kunne give dig muligheden for at koncentrere dig om din passion.

Vi har flere års erfaring i den grafiske branche.

En del af Skejby Trykkeri

Skejby Trykkeri har leveret tryksager til ind- og udland i mere end 8 år. Ejerne Christian Willadsen og Mads Dahl Geilager har en vision om at føre Skejby Trykkeri´s DNA videre til Plakat Partner.

Det betyder at du får kompetent, personlig og ærlig rådgivning uanset hvad dit spørgsmål måtte dreje sig om. Vi har værktøjerne til at kunne hjælpe dig i mål med dine grafiske illustrationer, så de står kniv skarpt og klar til salg.

En miljøpolitik med mening.

Bæredygtige og miljørigtige løsninger

Hos Plakat Partner har vi brugt tid og ressourcer på at udvikle de miljørigtige og bæredygtige løsninger der giver mest mening. Det betyder at alt papir og emballage enten er FSC-certificeret eller lavet af genbrugsmaterialer. På den måde kan vi sikre dig, at din plakatproduktion sætter det mindst mulige aftryk.

Dropshipping

Vores dropshippingløsning er skabt med en tanke om minimalt spild af papir. Når vi producerer plakater enkeltvis sikrer vi at alle plakater bliver brugt til det ønskede formål og ingen går til spilde. Samtidig betyder dropshipping også at plakaten sendes direkte fra produktionen til slutbrugeren, hvilket skåner miljøet for en unødvendig fragttur.

Lad os hjælpe dig med at få dine plakater ud til dine kunder

Hos Plakat Partner har vi stor fokus på kvalitet, så du kan koncenterer dig om at designe og udvilke dine designs og din forretning.

Dropshipping gennem os

Vi har specialliseret os i at producere, emballere og sende plakater ud til tilfredse kunder i hele Danmark. Ved dropshipping gennem os, slipper du for lager, emaballering og dyre forsendelser.

Mød teamet bag

Christian Willadsen

Indehaver

Mads Dahl Geilager

Indehaver