fbpx

Plakater

Plakatpartner er blevet til Nemprint. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig samt vores priser ved at klikke på nedenstående link. 

Print af plakater og dropshipping

 

Dansk produceret til dit lager eller direkte til dine kunder

Hos Plakat Partner har vi to koncepter til din plakatshop; Print af plakater til dit lager eller print af plakater samt dropshipping direkte til dine kunder.

Print til lager

Den første løsning siger lidt sig selv. Vi producerer små eller størrer mængder plakater i højeste kvalitet sendt til dit lager. Vi stræber efter fair priser – også gældende for små oplæg. Derfor har vi ingen høje opstartspriser eller andre skjulte omkostninger ved print af plakater til dig og dine kunder.

 

Printer
Plakater i rammer

Print af plakater og dropshipping

Dropshipping, som kan være et nyt begreb for amge, er i mange henseender, den mere optimale løsning for små eller mellemstore virksomheder, med mindre volumen. Dette betyder at vi printer og trykker dine plakater enkeltvis når der kommer en ordre ind. Herefter pakker vi og fragter direkte til din kunde. Alt sammen i dit navn, med neutral og bæredygtig indpakning – uden at du skal røre en  finger.

Fuldt automatiseret

Print af plakater og dropshipping er en fuldstændig automatiseret løsning. Derfor er der tid til at du kan bruge tiden på din passion – skabe flotte plakater og sælge dem.

SELL 1, MAKE 1

Dit scenarie – Print af plakater og dropshipping

Du sælger 1 plakat, vi printer, pakker og sender denne plakat direkte til din kunde med dig som afsender. Plakaten leveres indefor 1-2 hverdage.

Lyder det som en løsning for din plakatshop? Så er det en dropshippingløsning du er ude efter. Læs mere om fordele og priser ved dropshipping her.

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen og vil vil vende tilbage til dig hurtigst muligt!

1 + 9 =

FAQ’s

Kan man vælge en billigere trykmetode?

Ja, det kan man sagtens. Største delen af vores plakater laver vi på vores storformatsprinter som sikrer skarpe og dybe farver. Ønsker du at få pris pr. stk. ned på dine plakater, kan du vælge at få dem digitalttrykt. Dette anbefales dog kun ved motiver uden for meget farve og til mindre formater under A2. Kontakt os for mere info og pris. 

Hvad koster fragt?

Fragten varierer meget efter mængde. For et stk. er billigste pris 45kr. For mængder starter prisen i 65kr. og stiger herfra afhængig af mængden. 

Kan man fordele det samlede antal plakater ud på flere motiver?

Ja, det kan du godt. Ovenstående priser er givet ud fra samlede antal. Det vil sige du fx kan fordele 20 stk. B2 plakater ud på alle de motiver du ønsker. Så længe det samlede antal giver 20 stk. 
Ved plakater der digitalttrykkes er det ikke muligt på samme måde. Kontakt os for at høre mere. 

Hvordan betaler jeg?

En faktura bliver sendt ummiddelbart efter levering. Alt betaling sker via bankoverførsel til oplyste nummer på fakturaen. 

Hvad er FSC-certificering?

FSC-certificering er et anerkendt certifikat ved produktion af papir. Kort fortalt betyder det, at der i den pågældende skov til produktion af papiret, ikke blive fældet flere træer en skoven selv kan reproducere. Du kan altså med god samvittighed købe plakater produceret på FSC-certificeret papir.